Ontwerp aanleveren in Canva

Hoe Deel Je Jouw Canva Ontwerp met Baasimmedia voor Perfecte Prints

Heb je een prachtig ontwerp gemaakt in Canva en wil je het laten printen? Bij Baasimmedia maken we het je graag gemakkelijk! Volg deze eenvoudige stappen om jouw ontwerp met ons te delen, zodat wij het drukklaar kunnen maken en perfect kunnen printen.

Stap 1: Maak je Ontwerp in Canva

Start met het maken van jouw ontwerp in Canva. Canva is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je snel en eenvoudig mooie ontwerpen kunt maken, of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, posters, of ander drukwerk. Heb je nog geen Canva-account? Geen zorgen, aanmelden is gratis en je kunt direct aan de slag!

Stap 2: Deel je Ontwerp

Zodra je tevreden bent met jouw ontwerp, is het tijd om het met ons te delen. Hier is hoe je dat doet:

  1. Open je ontwerp in Canva dat je wilt laten printen.
  2. Klik rechtsboven op de knop “Delen”. Deze knop vind je bovenin de Canva-editor, naast de knop voor downloaden en opslaan.
  3. Voeg ons e-mailadres toe: Typ ron@baasimmedia.nl in het veld waar je het e-mailadres kunt invoeren. Zorg ervoor dat je ons toestemming geeft om het ontwerp te bewerken, zodat we het drukklaar kunnen maken.
  4. Verstuur de uitnodiging om het ontwerp te delen. Zodra wij jouw ontwerp hebben ontvangen, gaan wij aan de slag om het drukklaar te maken.

Stap 3: Wij Maken het Drukklaar

Bij Baasimmedia zorgen we ervoor dat jouw ontwerp helemaal klaar is om te printen. We controleren de afmetingen, de resolutie, en eventuele andere technische details om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt. Als er aanpassingen nodig zijn, laten we dat weten en werken we samen met jou om alles perfect te maken.

Stap 4: Laat je Ontwerp Printen

Zodra het ontwerp drukklaar is, sturen we je een bevestiging. We bespreken dan de opties voor het printen: kies het formaat, het type papier, en eventuele speciale afwerkingen. Daarna gaan we aan de slag om jouw ontwerpen met de hoogste kwaliteit af te drukken.

Waarom Kiezen voor Baasimmedia?

  • Professionele afdrukkwaliteit: Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerpen er professioneel uitzien en de aandacht trekken die ze verdienen.
  • Snelle service: We begrijpen dat tijd belangrijk is. Daarom werken we snel en efficiënt om jouw prints op tijd klaar te hebben.
  • Persoonlijke ondersteuning: Heb je vragen of specifieke wensen? Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Heb je een ontwerp klaar? Deel het nu met ons en laat Baasimmedia jouw creatie tot leven brengen! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou mooie dingen te creëren!

Deel:

Meer berichten

Send Us A Message