Over ons

Wij hebben sinds onze oprichting in 2005 ons eigen verhaal gecreëerd. Dat gaat over elke dag beter worden, onze passie voor het vak, het team én voor onze opdrachtgevers. We werken trouwens nog steeds voor veel opdrachtgevers van het eerste uur en daar zijn wij trots op!

Ons team

De aanvoerder van het team is Ron. Ron heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het reclamevak. Van jongs af aan was hij te vinden in de drukkerij van zijn vader. In 2005 startte hij op de fundamenten van deze familieonderneming het allround multimediabedrijf Baasimmedia, dat hij uitbouwde tot een full-service dienstverlener op reclamegebied: van visitekaartje tot reclamebordbelettering, van website tot multimedia presentatie.

Als keepster staat Karin opgesteld. Zij zorgt ervoor dat de administratie op orde is en als er handjes nodig zijn in de afwerking dan sprint zij als vliegende keep naar de frontlinie.

Frank is de midvoor, hij begon 40 jaar geleden als vertegenwoordiger bij een papiergroothandel en stapte binnen bij veel drukkerijen. De magische grafische wereld boeide hem en nam daarom twintig jaar geleden een drukkerij over in Dordrecht. Tot vijf jaar geleden gaf hij daar leiding aan. Daarna kon hij de grafische wereld toch niet loslaten en ging vorig jaar bij ons aan de slag. Elke opdracht ziet hij als een nieuwe creatieve uitdaging.

Het middenveld wordt bezet door Rosalie en Linde. Twee creatieve designers die onder leiding van de aanvoerder mooie dingen creeëren.

Op de reservebank zitten verschillende ontwerpers die, mocht het nodig zijn, kunnen bijspringen als dat nodig is.

Dat is de stevige basis voor het ontwikkelen van creatieve concepten om jouw diensten of producten hun plaats in de markt te laten veroveren. Met ons eigen team van ervaren vakmensen ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige signs, die doelgericht bijdragen aan de uitstraling van uiteenlopende bedrijven en merken. Hiervoor beschikken wij ook over moderne machines.

Als één team werken aan mooie merken en opdrachtgevers.