Geboortekaartjes

Jullie geboortekaartje in vertrouwde handen

Zoeken jullie voor het laten drukken van jullie geboortekaartje een veelzijdige print- en copyservice in Nieuwerkerk aan den IJssel Bij Baasimmedia worden wij ook erg blij van geboortekaartjes.

Maak deze prachtige gebeurtenis kenbaar met een persoonlijk geboortekaartje. Wij verkopen of maken geen standaardkaarten, maar realiseren graag je zelfgemaakte ontwerp. Ook de enveloppen (we hebben vele tientallen soorten!) en de adresstickers kunnen we voor jullie verzorgen

Advies nodig? Bel 0180 – 322305

Veel mogelijkheden voor jouw geboortekaartje in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel

Met je ontwerp, het liefst als pdf-bestand, kun je ons terecht. Graag zien we je persoonlijk in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel voor jouw geboortekaartje. Dan kunnen we het beste bespreken wat er allemaal mogelijk is en kun je naar de verschillende papiersoorten kijken. Veelgebruikte papiersoorten zijn 300 grams colorcopy wit of 300 grams natuurwit. Maar we hebben ook papier met een structuurtje of spikkels. Geef jij liever jouw ontwerp via de mail aan ons door? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Vintage stuifmeel en drie tinten crème / gebroken wit / wit (witter in het echt dan op de foto).

Altijd eerst een proef

Wij maken altijd een proef voordat de kaarten in productie gaan. Dit kan een kaartje zijn zonder de echte baby-data. Als de proef akkoord is, is het wachten op de baby. Na het leveren van de definitieve bestanden kost het ons ongeveer een dag om de kaartjes te printen. Als je meer informatie wilt over het laten drukken van een geboortekaartje, ben je van harte welkom in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ook bereik je ons op 0180 – 322305.