Trouwkaarten

Trouwkaarten

Jullie trouwkaarten zijn in goede handen bij de Print- en Copyservice van Baasimmedia in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een van de leukste dingen om te maken, vinden wij zelf, zijn trouwkaarten. Als er iets is waar een aanstaand bruidspaar goed over nagedacht heeft, dan zijn het wel de uitnodigingen voor het grote gebeuren! Kom eens langs in onze winkel en vertel ons jullie wensen.

Advies nodig? Bel 0180 – 322305

Jouw trouwkaarten volledig naar wens gedrukt in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wij maken geen standaardkaarten, maar voeren jullie onbtwerp in perfectie uit. Uitnodigingen voor de trouwplechtigheid, het diner, het feest, eventuele liturgieën voor een kerkdienst….wij maken het. Ook voor de enveloppen en de adresstickers kun je bij ons terecht. Zo hebben jullie keuze uit tientallen soorten enveloppen. We hebben alles in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel om voor jullie prachtige trouwkaarten te maken voor deze speciale gebeurtenis.

Kom langs met jullie ideeën

Hebben jullie al een ontwerp gemaakt of laten maken? Kom dan bij ons langs in de winkel met de pdf-bestanden. Tijdens dit bezoek bespreken we wat er allemaal mogelijk is en kun je bijvoorbeeld naar de verschillende papiersoorten kijken. Omdat dit enige tijd kan vergen is het handig om voor jullie trouwkaarten een afspraak te maken.

Ontvang altijd eerst een proefkaart

Voordat de kaarten in productie gaan, maken wij altijd eerst een proef. Zo kunnen jullie altijd nog wijzigingen aanbrengen, mocht iets toch niet helemaal zijn zoals jullie het voor ogen hebben. Het is handig als je in de planning een dag of vier inruimt voor de periode van proef tot levering. Wensen jullie meer informatie te ontvangen? Kom dan voor jullie trouwkaarten langs in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel of neem contact op via 0180 – 322305.